Over ons

Silver Sound Studio

Even voorstellen

Hi! Wij zijn Jitse Tilman en Mikky Zomerdijk. Samen hebben wij ervoor gekozen om muzieklessen te geven in Schoonhoven.

Wij hebben elkaar ontmoet toen wij beiden begonnen met onze studie aan het Conservatorium van Rotterdam. Jitse begon zijn studie als drummer en Mikky als zangeres en songwriter. Al snel kwamen wij erachter dat een combinatie van optreden, schrijven en lesgeven ons erg aansprak.

Hoi! Ik ben Davina en ik ben zangeres en gitarist. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan codarts en ik geef al 5 jaar les. Als zangeres dook ik in de pop- en jazzmuziek en als gitarist ben ik gespecialiseerd in jazz- en popcomping technieken. In de afgelopen twee jaar heb ik me gefocust op het schrijven en produceren van liedjes. Hierdoor ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind en het het meest creatieve is dat ik kan doen!

Hey! Ik ben Brenn Luiten en verzorg de pianolessen bij Silver Sound Studio. Al van jongs af aan heb ik me verdiept in muziek. Van mezelf begeleiden tijdens het zingen tot aan in verschillende bands spelen. Van pop tot aan jazz. We kunnen alle kanten op. Het lijkt mij te gek om mijn kennis met jullie te delen en jullie enthousiast te maken om ook de muziekwereld in te duiken!

Hi! Mijn naam is Melissa, ik kom uit Ammerstol en ben 25 jaar. In 2022 ben ik afgestudeerd van het conservatorium inHolland in Haarlem in de richting van 'creative producer'. Daar heb ik leren produceren, schrijven, piano spelen en zingen. Mijn passie voor muziek heb ik al zolang ik me kan herinneren. Het begon voor mij allemaal met piano spelen, ik schreef al snel mijn eigen liedjes en wilde meteen leren hoe ik het helemaal zelf af kon maken en zo ben ik begonnen met produceren. Ik geef piano- en productielessen in de Silver Sound Studio. In mijn lessen kijk ik naar wat iemand enthousiasmeert en probeer ik dat zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen zodat de leerling verder kan groeien en zijn/haar eigen talent en passie kan ontwikkelen. Ik zie je graag in studio!

Hey! Mijn naam is Roel Driessen en ik ben gitaardocent bij Silver Sound Studio. Toen ik op de middelbare school zat ben ik begonnen met gitaarspelen. Na de middelbare school ben ik begonnen aan de studie Rock City Institute te Eindhoven. Toen heb ik nog gestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium Jazz & Pop te Arnhem.Hier heb ik diverse stijlen gespeeld zoals: Jazz, Pop, World, Rock en geïmproviseerde muziek. Ook heb tijdens deze studie veel theoretische kennis opgedaan.

Na mijn tweede studie ben ik verder gegaan met optreden met bands en werk ik als gitaardocent. Ik vind het belangrijk om mijn lessen persoonlijk af te stellen en te kijken naar de wensen van elke leerling. Ook probeer ik het ontwikkelen van een eigen muzieksmaak te stimuleren. Tot snel in de Silver Sound Studio!

Hey! Ik ben Christopher en ben drum en (bas)gitaar docent bij Silver Sound Studio. Vanaf jongs af aan ben ik al met muziek bezig en heb ik veel ervaring op gedaan met pop, jazz, klassieke- en wereldmuziek. Zo heb ik in verschillende bandjes, ensembles, fanfares en orkesten gespeeld én heb ik gestudeerd aan de Rockacademie te Tilburg en het conservatorium van Rotterdam. In mijn lessen ga ik graag in op de muziek die de leerling leuk vind, zodat je altijd met plezier kan blijven spelen. Daarnaast is er ruimte om juist ook nieuwe dingen te ontdekken en je kennis van muziek te verbreden. Ik zie je graag bij een proefles!

Hi! Mijn naam is Zandri Zomerdijk, het zusje van Mikky, en ik ben Graphic Designer. Ik volg de opleiding Graphic Design aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Ik houd mij bezig met de vormgeving van de Silver Sound Studio.

Mijn interesses liggen in het creëren van grafische werken, motion design en muziek. Vaak combineer ik mijn interesses met elkaar. Ik speel zelf gitaar, bas, ik zing graag en speel af en toe wat piano.

Onze Visie

Jouw ontwikkeling staat centraal

Wij zijn van mening dat een docent /coach midden in het werkveld moet staan, om op die manier de meest recente ervaringen en kennis te verzamelen en door te geven.

Vanwege deze instelling hebben we naast onze reguliere studie ook twee jaar de Minor educatie gevolgd op het Rotterdams conservatorium, waarbij we verschillende workshops en stages hebben doorlopen.

Na vier intensieve jaren van scholing en onderzoek vinden wij dat het tijd is om onze plannen te gaan verwezenlijken.

Contact

06 213 333 23
Platinastraat 12E
2872 ZX Schoonhoven

Silver Sound Studio  © 2024

Silver Sound Studio V.O.F.  - 85033251