Silver Sound Studio opent de deuren met leerlingen concerten en EP-release van Coen & Leela

Silver Sound Studio in Schoonhoven opent op zaterdag 17 juni 2023 zijn deuren voor een muzikale open dag. Tijdens dit evenement zullen er leerlingen concerten plaatsvinden, en tevens wordt de langverwachte EP-release van Coen & Leela gevierd. Daarnaast hebben bezoekers de unieke kans om een kijkje te nemen in de studio en de school, en zich in te schrijven voor gratis proeflessen. Klik hier voor: Rooster Open Dag 2023

Een hoogtepunt van de open dag is de langverwachte EP-release van het muzikale duo Coen & Leela. Deze EP is opgenomen en geproduceerd door Jitse en Mikky in hun Silver Sound Studio.

Naast de concerten en EP-release, biedt Silver Sound Studio bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de professionele opnamestudio en de inspirerende lesruimtes. Het ervaren team van docenten staat klaar om vragen te beantwoorden en geïnteresseerden te informeren over de verschillende lesprogramma’s en muzikale mogelijkheden die de studio en school te bieden hebben.

Bovendien kunnen muziekliefhebbers en aspirant-muzikanten zich tijdens de open dag inschrijven voor gratis proeflessen. Dit is een unieke gelegenheid om de sfeer van Silver Sound Studio te ervaren en kennis te maken met de deskundige docenten. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, er is voor elk niveau iets te ontdekken.

De open dag van Silver Sound Studio vindt plaats op zaterdag 17 juni 2023 en begint om 12:00 uur. Het evenement wordt gehouden voor de studio op de Platinastraat in Schoonhoven. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie en updates over het evenement, bezoek onze website op www.silversoundstudio.com of volg ons op sociale media via @silversoundstudi0 

Contact

06 213 333 23
Platinastraat 12E
2872 ZX Schoonhoven

Silver Sound Studio  © 2024

Silver Sound Studio V.O.F.  - 85033251