Over ons

Silver Sound Studio

Even voorstellen

Hi! Wij zijn Jitse Tilman en Mikky Zomerdijk. Samen hebben wij ervoor gekozen om muzieklessen te geven in Schoonhoven.

Wij hebben elkaar ontmoet toen wij beiden begonnen met onze studie aan het Conservatorium van Rotterdam. Jitse begon zijn studie als drummer en Mikky als zangeres en songwriter. Al snel kwamen wij erachter dat een combinatie van optreden, schrijven en lesgeven ons erg aansprak.

Hey! Ik ben Rick, muziekdocent, pianist, songwriter en producer.
Sinds mijn jonge jaren ben ik niet meer van de piano af te slaan en is mijn passie voor muziek gaan groeien.

Mijn doel is om mijn leerlingen net zo enthousiast te maken als ik ben als het gaat om muziek, muziek is namelijk iets waar je je hele leven nog van kan en gaat genieten! Daarnaast help ik je graag om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Ik geef van jong tot oud les, van beginner tot vergevorderde. Ook geef ik voorbereiding voor conservatorium en muziektheorie. Daarnaast heb ik ook ervaring in lesgeven in het Engels.

Hoi! Ik ben Davina en ik ben zangeres en gitarist. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan codarts en ik geef al 5 jaar les. Als zangeres dook ik in de pop- en jazzmuziek en als gitarist ben ik gespecialiseerd in jazz- en popcomping technieken. In de afgelopen twee jaar heb ik me gefocust op het schrijven en produceren van liedjes. Hierdoor ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind en het het meest creatieve is dat ik kan doen!

Hoi! Ik ben Madelief en verzorg de pianolessen in de Silver Sound Studio. Tijdens mijn studie op het conservatorium in Rotterdam houd ik me bezig met zingen, piano spelen, gitaar spelen en drummen. Ik vind lesgeven en muziek maken heel leuk en ik sta voor alles open om te proberen!

Onze Visie

Jouw ontwikkeling staat centraal

Wij zijn van mening dat een docent /coach midden in het werkveld moet staan, om op die manier de meest recente ervaringen en kennis te verzamelen en door te geven.

Vanwege deze instelling hebben we naast onze reguliere studie ook twee jaar de Minor educatie gevolgd op het Rotterdams conservatorium, waarbij we verschillende workshops en stages hebben doorlopen.

Na vier intensieve jaren van scholing en onderzoek vinden wij dat het tijd is om onze plannen te gaan verwezenlijken.

Contact

06 213 333 23
Platinastraat 12E
2872 ZX Schoonhoven

Silver Sound Studio  © 2020

Mikky Zomerdijk - 60842008 - NL002308433B24

Acoustic Drum Sessions - 64319210 - NL002219681B94